ติดต่อลงโฆษณา racingweb@gmail.com

ผู้เขียน หัวข้อ: An apple caramel pecan pie born from a railway lunch counter  (อ่าน 286 ครั้ง)

0 สมาชิก และ 1 บุคคลทั่วไป กำลังดูหัวข้อนี้

ออฟไลน์ thanapoobuseri

  • New Member
  • *
  • กระทู้: 7
    • ดูรายละเอียด
An apple caramel pecan pie born from a railway lunch counter
« เมื่อ: 23/07/23, 11:03:52 »
In her new cookbook, Where We Ate, Canadian historian, food writer and restaurant critic Gabby Peyton chronicles Canada's past and present through its restaurants, explaining how they are a key part of understanding the whole of Canadian cuisine. To Peyton, "It's not about what you ate, it's where you ate," thus, her cookbook is a "love letter" to the Canadian restaurants that shaped her childhood and community.

เว็บพนันUFABETฝากขั้นต่ำ100